Trusto-Bil

Service auto

Tinichigerie şi vopsitorie auto

Diagnoză computerizată

Spălătorie auto

Hală service
Service auto
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13

Despre noi


La SC Trusto-Bil Srl, prin service auto "General Auto", activităţile de reparaţii şi întreţinere se realizează cu personal specializat, experimentat cu o înaltă pregătire profesională, care utilizează dotările de ultimă generaţie în domeniu: testere motor, testere amortizoare, stand de frână pentru autoturisme şi autocamioane, tester pentru joc în articulaţii, aparat pentru reglarea farurilor, dispozitive de echilibrare şi geometrie roţi, masă pentru redresat caroserii, aparate de sudură prin puncte, cabină de pregătire pentru vopsit, cuptor de vopsit.


De asemenea, societatea noastră este dotată cu un stand performant care permite efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturisme, utilitare, camioane, remorci şi semiremorci.


Consiliere tehnică

Specialiştii noştrii vă pot oferi orice informaţie legată de menţinerea în perfectă stare de funcţionare a vehiculului dumneavostră.

Piese de schimb originale şi aftermarket

SC Trusto-Bil SRL are contracte avantajoase cu furnizori importanţi în acest domeniu care vin în sprijinul activităţii de service prin reducerea timpilor de aşteptare şi preţuri competitive.

Programări service

Vă oferim posibilitatea de a vă programa în service atât telefonic, cât şi online prin intermediul site-ului nostru www.trustobil.ro la secţiunea Contact.

Servicii de mecanică:

• Service post garanţie;

• Echilibrări roţi auto/moto;

• Înlocuit anvelope auto/moto;

• Diagnosticare sistem de frânare şi suspensii pe banc de probe;

• Verificare şi reglare sistem de direcţie;

• Verificare şi încarcare sistem de aer condiţionat;

• Diagnosticare sisteme electronice de management.

• Servicii de tinichigerie-vopsitorie: pentru autovehicule şi vehicule utilitare

Splătorie auto

Societatea noastră beneficiază de o spălătorie de ultimă generaţie, poziţionată exact lângă service-ul auto, astfel încât clientul să beneficieze de toate condiţiile de întreţinere a maşinii.

Birou daune

SC Trusto-Bil SRL a semnat contracte de decontare directă cu majoritatea societăţilor de asigurare, astfel timpul de aşteptare este scurtat. Societăţile de asigurare partenere sunt: Asirom, Generali Ardaf, Groupama, BCR Asigurări, Allianz Ţiriac, Astra Asigurări, Uniqa, Capartica Paşcani.

Servicii executate


Mecanică auto


Având la bază tehnologie de ultimă oră, echipa noastră vă oferă în cadrul operaţiunilor de service, şi servicii de mecanică auto. Pentru rezolvarea problemelor de mecanică societatea noastră dispune de o echipă performantă de mecanici auto calificaţi. Mecanicii noştri vor lucra eficient, reuşind să repare problemele apărute pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de funcţionalitatea autoturismului în cel mai scurt timp.

Pentru a interveni în rezolvarea problemelor de mecanică auto, echipa noastră foloseşte aparatură şi echipamente de ultimă generaţie, recunoscute prin calitate şi performanţă pe piaţa de specialitate din întreaga lume. Cu ajutorul acestora, mecanicii noştri vor putea rezolva în timp util toate problemele apărute în funcţionarea autoturismelor dumneavoastră.

Pentru a beneficia de calitatea serviciilor noastre de mecanică auto, vă invităm sa ne contactaţi în cel mai scurt timp. Pentru a ne contacta trebuie sa sunaţi la numerele de telefon afişate în rubrica Contact sau să completaţi formularul de contact online. Inginerii noştri vor prelua datele dumneavoastră şi vor face o programare pentru mecanică auto.


Tinichigerie și vopsitorie


SC Trusto-Bil Srl dispune de cea mai modernă vopsitorie auto din zonă. Atelierul de vopsitorie beneficiază de o cabină de vopsit de ultimă generație, dar și de 2 zone de pregătire în vederea vopsirii, dotate la cele mai înalte standarde.

Atelierele de vopsitorie și tinichigerie au o capacitate combinată de efectuare a reparațiilor, eliminându-se astfel enervantele programări pentru acest tip de lucrări. În plus, timpul de staționare în service este redus la maximum, devenind echivalent cu cel tehnologic de reparație.

Dotările tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obținerea unei calități a lucrării incomparabilă cu a altor ateliere similare, respectandu-se totodata normele UE de protecție a mediului. Cabina de vopsit asigură coacerea uniformă a vopselei pe întreaga suprafață a autovehiculului, fapt garantat de distribuirea uniformă a aerului în interiorul cabinei. Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigură o curațenie perfectă, iar standul de preparare a vopselelor este computerizat, obținându-se astfel culoarea inițială a autoturismelor.


Dotare atelier vopsitorie

• cabină de vopsit ;

• zonă de pregatire a vopsitoriei;

• sistem de evacuare a prafului din zona de pregătire a vopsitoriei uscate.


Diagnosticare


Serviciul de diagnoză constă în verificarea (diagnosticarea) computerizată a mașinii dumneavoastră. Diagnosticarea se face folosind sisteme computerizate și interfete specifice fiecarui tip de mașină. Se poate diagnostica orice tip de autoturism ce permite accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice ale mașinii. De asemenea se poate face diagnoza și pentru autoutilitare.

Ce inseamnă diagnoza

• Citire defect

• Ștergere defect

• Testare actuatori

• Setare parametrii de fabrică

• Resetare bord

• Măsurare și comparare parametri motor (inclusiv a avansului la motoarele TDI)

• Verificarea dinamică a pompei de injecție (operațiune obligatorie pentru motoarele TDI dupa înlocuirea curelei de distribuție).


Spălătorie auto


Jet - caroseriei cu jet de apă, stergerea geamuriilor și oglinziilor, tratament anvelopă.


Spălare exterioară

Prespălare, aplicare spuma activă, ceară pentru suprafața caroseriei, aplicare soluție specială pentru genți, spălarea preșuriilor cu spumă activă, ștergerea sau aspirarea acestora, spălarea și uscarea caroseriei, ștergerea praguriilor și ghederiilor, tratament anvelopă.

Spălare interioară

Ştergerea prafului și noroiului din interiorul mașinii (bord, uși, consolă centrală), silicon la cerere, aspirare aplicând un parfum discret, curățarea geamuriilor exterior și interior, tratament special pentru partea plastică al praguriilor, în timpul iernii tratament cu glicerină pentru ghederi, curățarea bordului cu soluție specială.

Spălare motor

Se efectuează numai pe răspunderea clientului - spălarea motorului cu jet de apă, aplicând spuma activă și soluție specială pentru degresarea motorului.

Cozmetizare tapițerie

Curățirea totală a interiorului mașinii, plafon, uși, scaune, podea, bord, portbagaj. Pentru aceste servicii este nevoie de programare și se efectuează în special în cursul săptămânii, durata find de 4 -5 ore.

Cozmetizare caroserie

Aplicare poliș și ceară pe suprafața caroseriei cu ajutorul aparatului de polișat. Pentru aceste servicii este nevoie de programare și se efectuază în special în cursul săptămânii, durata find de 2 - 3 ore.

Contact

Locatie service auto Trusto-Bil, General Auto

SC TRUSTO-BIL SRL


Service auto - GENERAL AUTO
Paşcani, str.I.Creangă, nr.112, cod poştal 705200
Tel: 0232-765.188
Fax: 0232-761.499
Mobil: 0736-302.010, 302.011, 302.015
E-mail: office@trustobil.ro

Noutăţi

Ultimele noutăţi in societatea noastră

20 Iunie 2012

Lansarea oficială a site-ului societăţii noastre.

12 Mai 2012

Cumperând placuţele de frână şi uleiul de la noi beneficiezi de manoperă gratuită.